Vass Beatrix


VASS BEATRIX
Bea üdítő színfolt a tanárok között! Otthon van a súlyok, gépek, zsírgyilkos fenékformáló edzések és kalóriatáblázatok között, de úgy, hogy közben nem nyomaszt és nem kiabál rád. Még a férje is edző! Egyébként ő is a tánc világából érkezett, és megőrizte tudását a finom mozdulatokról. Néha feltűnik a videókon a kisfia, Bendegúz is, aki a programjainkkal együtt nő! Az első Turbó idején csak pár hónapos volt.

BIO
Táncművészeti Főiskola – táncpedagógus (BA)
IFBB – testépítői szakedző
Fitness instruktor (OKJ 5181303)
Személyi edző
Almássy Mozgásakadémia – komplex funkcionális edzés kurzus
Tudatos életmód – tudatos edzés szeminárium – funkcionális edzés, fascia hengerezés képzés
MINI INTERJÚ

  • Szülés után átalakul a test, egy időre mindenképpen-mi volt a legjobb élményed ezzel kapcsolatosan?

Szülés után 3 nap alatt leugrott rólam 6 kiló, azt hiszem ez volt  legjobb élményem 🙂 majd a szoptatás áldásos hatásainak köszönhetően két hét alatt a hasam is szépen visszament. Nem, nem az eredeti méretére, de egy sokkal viselhetőbb formájára. És akkor az ágyban fekve el is kezdtem a gátizomtornát, a szorítóbugyit pedig elhajítottam.

  • Jelenleg mennyit mozogsz?

Kétszer mozgok egy héten, amit kifejezetten edzésnek is lehet nevezni. Ezen kívül a gyerek hordozás és a játszóterezés a kardióm.

  • Mit tanácsolsz annak, aki nem talál időt a mozgásra?

Az otthon edzés az egyetlen megoldás. Ha minden kötél szakad akkor gyerekkel, de én inkább akkor szoktam, amikor alszik. Ha nem fér bele több, akkor csak 20 percet. Vagy apa, nagymama, barátnő, másik anyukával bartellben (legközelebb te vigyázol az ő gyerekére is) rá kell bízni és muszáj egy kis “én időt” csinálni. Mert jár. Pont.

  • Mi a kedvenc motivációs idézeted?

A motiváció belőlünk fakad, ezért nem tudok idézni 🙂 De talán Buddha szavai állnak a legközelebb hozzám.

“A boldogsághoz nem vezet út, az út maga a boldogság.” – Buddha

  • Mi jut eszedbe a szóról, hogy erősítés?

Döglött bogár :))