Turbó! – hogy (még) jobb formában legyél!

Turbó! – lendülj formába 6+1 hét alatt

Túl vagy már a szülés utáni regenerálódáson és szeretnél jobb kondiban lenni?
Idegenkedsz az edzőtermektől, de
az alakformálás és a fogyás a célod?
Mozogsz, de nem rendszeresen, emiatt néha fáj a hátad, a derekad?

És főképp:
Ideje lenne végre tényleg naponta, rendszeresen mozogni, de egyedül nem megy?

Akkor próbáld ki a Turbót!
Segítünk, hogy ne csak elkezd, hanem folytasd is, hogy szakszerűen mozogj, hogy egy olyan FELÉPÍTETT programot csinálj, aminek lesz látható eredménye! Formábahozunk 6+1 hét alatt.

6+1 héten át szállítjuk neked a videókat, heti bontásban:
– kondíciójavítás
– izomerősítés-és építés
– nyújtás
– tartásjavítás

Kinek szól? Milyen problémára nyújt megoldást?
A program célja, hogy 6+ 1 hét alatt minden szempontból jobb formába kerülj! Legyél erősebb, feszesebb, fittebb, és érezd is jobban magad a bőrödben!

Hetente három edzésfajtát kapsz, mindegyik másféle szempontból hasznos: vannak benne teljes testet átmozgató kondíciójavító edzések, klasszikus erősítés és funkcionális erősítés, illetve tartásjavító, mélyizomerősítő jóga, illetve sok nyújtás.

Ugrálásmentes, de intenzív edzésekre számíthatsz, gerinc- és ízületbarát felépítésben.

Hogyan épül fel?
A program a videócsomagok és az ütemezett edzésprogramok előnyeit ötvözi: rendszeresen kapod az új edzéseket, de nem kötjük meg, mikor végezd őket, egy hétig elérhetőek. A tapasztalataink alapján így tudod a maximumot kihozni a videós edzésekből, és akkor sem esel ki a program menetéből, ha becsúszik két-három zsúfoltabb nap.

Összesen 20 videó érkezik, amelyek fokozatosan, finoman nehezednek.

A videók között van kondíciójavító (ez izzaszt majd, felpörget, fogyaszt és erősít), és van olyan, ami a tartásodat, közérzeted javítja, mélyizmokat épít, nyújt, átmozgat, megszünteti a hát-és derékfájást. Fontos nekünk az is hogy a program végére többet tudj a testedről, jobban megbarátkozz vele, otthonosabban érezd magad benne.

A videók hossza 30-40 perc között változik, ennyit tudsz mozogni szuperhatékonyan, rugalmas időbeosztásban, otthon – utazás, öltözőben öltözés, cucc- cipelés és egyéb nehezítő körülmények nélkül.

Mi jár még a programhoz?
Ez a program sokkal több, mintha egyedül tornáznál otthon youtube-videókra! Nem hagyunk egyedül, a programot végzők egy zárt facebook-csoport tagjai lesznek, ahol értesítéseket kapnak az új edzésadagról, emellett motivációs tippeket, kiegészítő információkat is olvashatnak, illetve kérdezni tudnak a tanároktól.

Emellett ide várjuk a beszámolókat! Napi sikereket! Kérdéseket! Büszkeségeket! Képeket!

Jár egy rövid, lényegretörő táplálkozási útmutató, ami lépésekre bontja le, hogy hogyan tudod egészségesebb irányba terelni az étkezéseidet, mit érdemes mindenképpen tudni az étkezésről.

+ Ha már szültél, tested bizonyos részeire kiemelten  figyelned kell: a legfontosabb kérdéseket összefoglaljuk neked egy kiegészítő videóban.

Tanárok:
Kondíciójavítás, HIIT edzések, posztnatális tudnivalók: Kulcsár Vajda Enikő
Funkcionális erősítés: Vass Beatrix
Gerinc-és nőijóga: Hortobágyi Andrea

Mikor ajánljuk?
Programunkat kifejezetten úgy állítottuk össze, hogy a szülés utáni testi változásokat figyelembe vegye, ezért a gerinc-és ízületvédelem, a törzsizmok funkcionális erősítése kiemelten fontos.  Szülés után minimum 3 hónappal ajánljuk elkezdeni, HA (!) az alapvető regenerációval (hasizom-gátizomerősítés) már foglalkoztál- ha nem, akkor javasoljuk, hogy kezdd inkább a Hurrá, szültem! programmal, vagy valamelyik speciális videócsomagunkkal.

Legközelebbi indulási időpont: itt

 

ÚJSÁGCIKKEK a programról:
http://fittanya.hu/hirek/az-uj-notipus-panaszkodas-helyett-mar-megoldasokat-keres
https://www.ridikul.hu/egeszseg/cikk/2018/07/16/van-ami-az-aranyernel-is-kinosabb-a-nok-koreben/

A részvevők visszajelzései:
https://www.anyatestprojekt.hu/hogyan-lendulok-at-a-holtpontokon/

(Ha mégsem tetszik a program, vagy egy könnyebb/nehezebb verzió lenne neked az ideális,az első héten lehetőséged van visszalépni /más futó programunkra átiratkozni.)

A programot itt tudod megvásárolni.