Turbó! – hogy (még) jobb formában legyél!

Idegenkedsz a fitnesz termektől, viszont az alakformálás és a fogyás a célod?
Mozogsz, de nem rendszeresen, emiatt néha fáj a hátad, a derekad és valahogy elmacskásodott a tested?
Túl vagy már a szülés utáni regenerálódáson és szeretnél jobb kondiban lenni?
És főképp: 
Ideje lenne végre tényleg naponta, rendszeresen mozogni, de egyedül nem megy?
Akkor próbáld ki a Turbót!

Segítünk, hogy ne csak elkezd, hanem folytasd is, hogy szakszerűen mozogj, hogy egy olyan felépített programot csinálj, aminek lesz látható eredménye!

6+1 héten át szállítjuk neked a videókat, heti bontásban:
– kondíciójavítás
– izomerősítés-és építés
– nyújtás
– tartásjavítás

– mindez testbarát módszerekkel, izzadva, de nem ugrálva.

Minden héten kapsz 2 videót, ez lesz a heti adag. Nem kötjük meg, mikor mozogj- ezek az adott héten elérhetőek. A videók között van kondíciójavító (ez izzaszt majd, felpörget, fogyaszt és erősít), és van olyan, ami a tartásodat, közérzeted javítja, mélyizmokat épít, nyújt, átmozgat, megszünteti a hát-és derékfájást. Emellé kapsz még egy rövid tornát, mi úgy hívjuk, B-terv videó, azokra a napokra, amikor kevés időd van, ez 20 perces, és erősítő gyakorlatokat tartalmaz.

Fontos nekünk az is hogy a program végére többet tudj a testedről, jobban megbarátkozz vele, otthonosabban érezd magad benne.

A videók hossza 20-40 perc között változik, ennyit tudsz mozogni szuperhatékonyan, rugalmas időbeosztásban, otthon – utazás, öltözőben öltözés, cucc cipelés és egyéb nehezítő körülmények nélkül. Próbáld meg mindegyik edzést megcsinálni kétszer és ha ez sikerül, akkor megvan a mindennapi mozgás és még egy pihenőnapod is marad.
A cél az, hogy beépüljön a rendszeres, napi mozgás az életedbe, javuljon a tartásod-közérzeted-testtudatod, és LÁTHATÓ eredményt érjél el- épp ezért bónusz táplálkozási útmutatót is küldünk!
Hogy mi lesz még?
Napi motiváció , hogy ne add fel! A résztvevők egy közös Facebook-csoportba tartoznak, ahol napi kapcsolatban lehetnek az edzőkkel és egymással, így garantáltan jobban haladsz majd. Nem vagyunk DVD-ből, tőlünk bármit és bármikor kérdezhetsz, ha elakadsz, elkedvetlenedsz, vagy nem megy valami, vagy ha valamilyen szakmai kérdésed van.
A programot minden résztvevő ugyanakkor kezdi és együtt halad a 6 +1 héten át.

Tanárok, akik a program sava-borsát adják:

Hortobágyi Andrea: hatha- gerinc- és nőijógaoktató, dúla, testnevelőtanár (Mandala Jógastúdió)

Kulcsár Vajda Enikő: kortárs táncos, edző, pre- posztnatal specialista, az Anyatest Projekt vezetője

Vass Beatrix: személyi edző (Lifetilt, FlexGym)

Kinek?  Neked,
– ha rendszeresen mozogni akarsz,
– ha jobb alakot szeretnél,
– ha szeretnéd, hogy jobban működjön a tested, ne fájjon itt-ott, jobb legyen a tartásod és a közérzeted

-és ha jobban meg akarsz barátkozni a testeddel

(Ha közvetlenül szülés után vagy, előbb állítsd vissza a legfontosabb területek erejét (has-törzs-kismedence), erre van a Hurrá, szültem!- programunk, utána pedig várunk itt, a Turbó!-n.)

Mennyi ideig tart? 6 +1 hétig, heti ciklusokra bontva, arra a hétre ütemezett videókkal.A hetedik hét programja meglepetés!
Legközelebbi indulás: 2018. SZEPTEMBER 10. 
Mit kapok a program alatt?
6 +1 héten át, heti 2+1 videót, amit otthon kell megcsinálnod, akkor, amikor van rá időd és ott, ahol te szeretnéd.  Ezen kívül a program résztvevői egy zárt Facebook csoportban folyamatos szakértői segítséget kapnak az oktatóktól, és ami még nagyon fontos, egy támogató közösséget, ahol bárki megoszthatja a problémáit, tapasztalatait, kérdéseit, fényképeit, vagy csak olvashatja a többiek élményeit.
Mennyibe kerül? 6+1 hetes videósorozat+online konzultációs felület+tanácsok az étrendhez =
15 000 Ft

Gyere, jelentkezz most, és hívd egy barátnődet is. 6 hét, ami HAT!