TurbóPLUSZ- Lendülj még jobb formába!

15.000 Ft

Itt a Turbó folytatása, a TurbóPLUSZ!

Az alakformálás és a fogyás a célod? Erősödni szeretnél? Idegenkedsz az edzőtermektől, vagy nincs időd eljárni? Mozogsz, de nem rendszerese? Lihegsz a lépcsőn felfelé? Túl vagy már a szülés utáni regenerálódáson és szeretnél jobb kondiban lenni?

És főképp:
Ideje lenne végre tényleg naponta, rendszeresen mozogni, de egyedül nem megy? Akkor próbáld ki a TurbóPLUSZt!

Segítünk, hogy ne csak elkezd, hanem folytasd is, hogy szakszerűen mozogj, hogy egy olyan  FELÉPÍTETT programot csinálj, aminek lesz látható eredménye! Formába hozunk 7 hét alatt.

A RÉSZLETES LEÍRÁSÉRT GÖRGESS LEJJEBB!

Leírás

Megérkezett a Turbó folytatása, a TurbóPlusz- megtartottuk a program előnyeit, és néhány meglepetés újdonsággal bővítettük az edzéseket!

nehézségi szint: ⚫️⚫️⚫️⚪️

Az alakformálás és a fogyás a célod? Erősödni szeretnél?

Idegenkedsz az edzőtermektől, vagy nincs időd eljárni?

Mozogsz, de nem rendszeresen, emiatt néha fáj a hátad, a derekad?

Lihegsz a lépcsőn felfelé?

Túl vagy már a szülés utáni regenerálódáson és szeretnél jobb kondiban lenni?

És főképp:

Ideje lenne végre tényleg naponta, rendszeresen mozogni, de egyedül nem megy?

Segítünk, hogy ne csak elkezd, hanem folytasd is, hogy szakszerűen mozogj, hogy egy olyan FELÉPÍTETT programot csinálj, aminek lesz látható eredménye!

Formába hozunk 7 hét alatt.

Kinek szól? Milyen problémára nyújt megoldást?

A program a nagy sikerű Turbó folytatása. A célja az általános erősítés és formábahozás, ezért vannak benne teljes testet átmozgató kondíciójavító edzések, klasszikus erősítés és funkcionális erősítés, illetve – a Turbóhoz képest újdonságként- tartásjavító, mélyizomerősítő pilates- órák, illetve sok nyújtás.

Ugrálásmentes, de intenzív edzésekre számíthatsz, gerinc- és ízületbarát felépítésben.

Fő cél: legyél erősebb, formásabb, legyen jobb a kondíciód és a tartásod- emellett fontos nekünk, hogy a program végére kicsit jobban  megbarátkozz a testeddel.

Hogyan épül fel?

A program a videócsomagok és az ütemezett edzésprogramok előnyeit ötvözi: rendszeresen kapod az új edzéseket, de nem kötjük meg, mikor végezd őket, egy hétig elérhetőek. A tapasztalataink alapján így tudod a maximumot kihozni a videós edzésekből, akkor sem esel ki a program menetéből, ha becsúszik két-három zsúfoltabb nap.

Összesen 20 videó érkezik, amelyek fokozatosan, finoman nehezednek.

A videók között van kondíciójavító (ez izzaszt majd, felpörget, fogyaszt és erősít), és van olyan, ami a tartásodat, közérzeted javítja, mélyizmokat épít, nyújt, átmozgat, megszünteti a hát-és derékfájást.

Fontos nekünk az is hogy a program végére többet tudj a testedről, jobban megbarátkozz vele, otthonosabban érezd magad benne.

A videók hossza 30-40 perc között változik, ennyit tudsz mozogni szuperhatékonyan, rugalmas időbeosztásban, otthon – utazás, öltözőben öltözés, cucc-cipelés és egyéb nehezítő körülmények nélkül.

Mi jár még a programhoz?

Ez a program sokkal több, mintha egyedül tornáznál otthon videókra! Nem hagyunk egyedül, a programot végzők egy zárt facebook-csoport tagjai lesznek, ahol értesítéseket kapnak az új edzésadagról, emellett motivációs tippeket, kiegészítő információkat is olvashatnak, illetve kérdezni tudnak a tanároktól,

Emellett ide várjuk a beszámolókat! Napi sikereket! Kérdéseket! Büszkeségeket! Képeket!

Jár egy rövid, lényegretörő táplálkozási útmutató, ami lépésekre bontja le, hogy hogyan tudod egészségesebb irányba terelni az étkezéseidet, mit érdemes mindenképpen tudni az étkezésről, illetve heti kihívásokkal segítünk, hogy haladj is előre a cél felé ebben.

+ Ha már szültél, tested bizonyos részeire kiemelten  figyelned kell: a legfontosabb kérdéseket összefoglaljuk neked egy kiegészítő videóban.

Tanárok:

Kondíciójavítás, HIIT edzések, posztnatális tudnivalók: Kulcsár Vajda Enikő

Funkcionális erősítés: Vass Beatrix

Pilates és gerincregeneráció: Gyergyói Szilvia

Mikor ajánljuk?

Programunkat kifejezetten úgy állítottuk össze, hogy a szülés utáni testi változásokat figyelembe vegye, ezért a gerinc-és ízületvédelem, a törzsizmok funkcionális erősítése kiemelten fontos. Szülés után minimum 3-4 hónappal ajánljuk elkezdeni, HA (!) az alapvető regenerációval (hasizom-gátizomerősítés) már foglalkoztál- ha még nem, akkor  javasoljuk, hogy kezdd inkább a Hurrá, szültem! programmal, vagy valamelyik speciális videócsomagunkkal.

Legközelebbi indulási időpont: 2020. január 13.

Program vége: február 23. és egy ajándékhét a végén. 

Early bird ár január 5-ig : 12 000 Ft

 Utána: 15 000 Ft

ÚJSÁGCIKKEK a programról:

http://fittanya.hu/hirek/az-uj-notipus-panaszkodas-helyett-mar-megoldasokat-keres

https://divany.hu/szuloseg/2018/03/10/anya_gyerek_csalad_szules_edzes/

A részvevők visszajelzései:

https://www.anyatestprojekt.hu/ezeket-ti-mondtatok-a-programokrol/

Garanciák és elállási lehetőség

Ha nem jól mérted fel a saját edzettségi szintedet, az első héten át tudsz csatlakozni más futó programunkba. Ha mégsem jön be neked az online edzésforma, az első héten még vissza tudsz lépni (ez esetben visszatérítjük a program árát). Az első hét után nincs már mód a visszalépésre, amennyiben rajtunk kívülálló okokból mégsem tudod végigcsinálni az edzéseket. Maximálisan törekszünk a gyakorlatok biztonságos felépítésére, de mindig lehetnek egyéni eltérések, amennyiben bármilyen egészségügyi kételyed, kérdésed van, konzultálj az orvosoddal/gyógytornászoddal! A programot mindenki a saját felelősségére végzi – kattints ide az egészségügyi tudnivalókért!

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

„TurbóPLUSZ- Lendülj még jobb formába!” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.