Turbó!- Lendülj formába 7 hét alatt!

15.000 Ft

Túl vagy már a szülés utáni regenerálódáson és szeretnél jobb kondiban lenni?
Idegenkedsz az edzőtermektől, de az alakformálás és a fogyás a célod? Fáj a hátad?
Ideje lenne végre tényleg naponta, rendszeresen mozogni, de egyedül nem megy?

Segítünk, hogy ne csak elkezd, hanem folytasd is, hogy szakszerűen mozogj, hogy egy olyan FELÉPÍTETT programot csinálj, aminek lesz látható eredménye! Formába hozunk 6+1 hét alatt.
-Kondíciójavítás + funkcionális izomerősítés +nyújtás+tartásjavítás – érezd jobban magad!

A RÉSZLETES LEÍRÁSÉRT GÖRGESS LEJJEBB!

Leírás

TURBÓ online edzésprogram- hozd formába magad-otthonról!

Lépj be a saját online edzőtermedbe és próbáld ki a kifejezetten nőknek tervezett 7 hetes edzésprogramunkat! 

nehézségi szint: ⚫️⚫️⚪️⚪️

Otthonról végezhető, komplex edzéslehetőség, a cél:

  •  a szülés előtti kondíció visszaszerezése 
  • az izmok regenerálása, tartásjavítás, a mélyizmok megerősítése
  • alakformálás
  • a rendszeres mozgás beépítése az életedbe

A jó kondíció, az erősödés, alakformálás és a fogyás a célod?  Esetleg sokat fáj a hátad? Vagy szeretnél izmosabb lenni?

Az erős és fitt test fontos, és nem csak azért, hogy jól mutass a fotókon- ennél sokkal lényegesebb, hogy jól is működjön minden, ne fájjon sehol, és örömet okozzon a tested és a mozgás!

Biztosan voltak már próbálkozásaid fitnesszvideókkal vagy programokkal – ezek rugalmasan elérhetőek,  de kevésbé hatékonyak a motiváció és a rendszeresség fenntartásában. Lehet ingyen nézhető youtube-videókra is tornázni, de minek, ha heti egy ebéd áráért egy progresszív, hatékony, motivációt fenntartó programot kapsz + saját tanácsadó edzőt és online edzőközösséget is hozzá!

A velünk edzők 90 százaléka be is fejezi a programot- ahelyett, hogy szokásosan feladná az elhatározását.  Sokféle online megoldást kínálunk (az élő óráink és a speciális workshopok mellett)- ez egy KOMPLEX ALAPOZÓ PROGRAM MINDEN JÓVAL, AMIT CSAK EGY EDZŐ, EDZÉSPROGRAM ÉS JÓGAOKTATÓ  EGYÜTT TUD NYÚJTANI NEKED! 

“Nagyon jól felépített, komplex program. A hetente változó, három féle edzés miatt sosem válik unalmassá. Azt éreztem, hogy tényleg az egész testem átmozgatja, az összes izmom fejlődik. Korábban nem gondoltam volna, hogy ilyen motiváló közösségben edzeni, sokat jelent, hogy mások is hasonló problémákkal küzdenek, mint én. Külön szerettem, hogy az edzők nem felpumpált testű “fitneszgépek”, hanem hús-vér nők.” Gyenge Zsuzsi

A mozgásprogram 7 hét alatt komplexen, hétről hétre háromféle, 28-42 perc hosszú edzéssel alapozza meg ezeket

 +bónusz regeneráló órák 

 + speciális ismeretek a szülés utáni mozgáshoz és a női gyakorláshoz

 + egy hetes mintaétrend személyi edzőnktől 

+étrendi tanácsok

 + kedvezményes ételrendelési lehetőség adalékmentes készételekből 

+edzésterv és edzésnapló a hatékonysághoz és a motiváció fenntartásához 

+ zárt facebook- csoport a szakmai konzultációhoz és a csapaton belüli támogatáshoz.

Ugrálásmentes, de intenzív edzésekre számíthatsz, gerinc- és ízületbarát felépítésben. 

A mozgás öröm, és nem büntetés a tegnap megevett csoki miatt- hagy mutassuk meg!

Kiknek?

Nőknek, akik rugalmas időbeosztásban, otthonról, mégis felépített edzésprogrammal akarnak mozogni. Akik a szülés utáni  közvetlen regeneráción már túl vannak ( ha még nem, akkor irány a Hurrá, szültem! program)

Hogy működik?

Minden héten 3 edzés érkezik:  kondíciójavítás, funkcionális erősítés, dinamikus gerinc/nőijóga. Ezeket a hét folyamán ütemezve kapod, és EGY HÉTIG éred el- a megadott edzésterv szerint tudod az órákat megcsinálni.A program minden pontján egyszerre háromféle, fokozatosan nehezedő mozgásóra közül választhatsz + a regeneráló videókat és a kiegészítő anyagokat, videókat mindig eléred, és folyamatosan kérdezhetsz is. A program közben nagyon figyelünk rád és segítünk a motiváció fenntartásában.

A programot mindenki egyszerre kezdi el és fejezi be- virtuális csapatként.

Mi jól összeraktuk, neked csak rá kell lépni az út elejére, onnan pedig végigkísérünk- vagy időnként  finoman lökdösünk is, ha az kell.

Milyen eszközök kellenek hozzá?

Nem az eszközökön múlik, hanem a szakszerűségen és a kitartáson! Ebben hiszünk, és a környezetvédelem is  kiemelten fontos nekünk, ezért sem cél a felesleges, egyszerhasznált drága tárgyak halmozása.  

Ennyi kell: gumiszalag ( az egyik legsokoldalúbb és legolcsóbb sporteszköz), ha van otthon 1-2 kg-os kézisúlyzó ( tökéletesen helyettesíthető megtöltött vizespalackkal). Használunk még időnként széket is, illetve ajánljuk, hogy használj a mozgáshoz matracot,  kényelmes sportcipőt és sportmelltartót.

A program edzői

Kondíciójavítás, HIIT edzések, posztnatális tudnivalók: Kulcsár Vajda Enikő táncművész, edző, posztnatális specialista PFA, az Anyatest Projekt szakmai vezetője

Funkcionális erősítés: Vass Beatrix személyi edző

Gerinc-és nőijóga: Hortobágyi Andrea– jógaoktató, dúla, testnevelőtanár

Az edzések 28-42 perc hosszúak.

“Nagyon jó érzés volt végig csinálni a programot, éreztem, hogy újra magára talál a testem, így egyértelmű volt, hogy benevezek a Turbó programra is. Megnyerő csapat jól kitalált programstruktúrával. Van rövidebb és van hosszabb gyakorlatsor, van facebook csoport és van egy olyan közösség, akik napi kapcsolatban vannak egymással. Számomra a mozgás egy plusz élményt hozott a mindennapokba, egy olyan kihívást amit ha teljesítek elégedettebben fekszem le aludni. Szóval a véleményem a következő: ajánlom mindazoknak akik jót akarnak maguknak, akik szeretnének egy olyan csapathoz tartozni, ahol ki lehet beszélni az előző napi eredményeket és ajánlom azoknak akik csak otthon szeretnének mozogni, miközben a család többi tagja alszik vagy rosszalkodik:)” Szollár Zsuzsi

Szóval, van kedved elindulni életed legjobb formája felé? Ne aggódj, lépésről lépésre segítünk, hogy hogyan kezdj el  formába lendülni: erősödj, feszesedj, légy hajlékonyabb, kezdd el átalakítani a táplálkozásodat. Nem gond, ha idegenkedsz az edzőtermektől meg a súlyoktól. Nem gond, ha  nem szeretsz futni.Ha a szándék megvan, hogy végre tényleg rendszeresen mozogni, de egyedül nem megy- akkor próbáld ki velünk az edzést.

Hadd mutassuk meg neked, hogy lehet szuperhatékonyan, és élvezetesen mozogni- otthon is! Használd ki, hogy az online ruhavásárlás, nyelvtanfolyam vagy munkaértekezlet  mellet már lehet hatékonyan EDZENI is lehet otthonról– időveszteség nélkül, rugalmasan, bármikor, bárhol- ugyanakkor felépített, progresszív edzésekkel ezt egy youtube-videó vagy egy applikáció sosem teszi meg neked, tőlünk pedig még kérdezni is lehet! Segítünk, hogy ne csak elkezd, hanem folytasd is, hogy szakszerűen mozogj, hogy egy olyan FELÉPÍTETT programot csinálj, aminek lesz látható eredménye! Formába hozunk 7 hét alatt. Lépj be a saját online tornatermedbe- edzők és edzőtársak várnak!

” Sziasztok! Ez így nagyon szuper! Èn nagyon sokat köszönhetek ennek a program sorozatnak! Egy valódi lendületet! Egyre szebb a hasam, a hátam nincs beàllva, kezd formàm lenni! Nagyon elszànt vagyok, hogy folytassam! Ezer hála! Viszem a híretek!” Városi Andrea

Ti kérdeztétek emailben:

Online program? Hogyan épül fel ez az egész?

A Turbó hetente, ütemezve kapod az új edzéseket, de nem kötjük meg, mikor végezd őket, a videók egy hétig elérhetőek- a program MINDEN PONTJÁN egyszerre három edzésfajta áll a rendelkezésedre.  A tapasztalataink alapján így tudod a maximumot kihozni a videós edzésekből, így lesz megfelelően rugalmas és a TE életritmusodra szabható, egyben MOTIVÁLÓ a felépítés- akkor sem esel ki a program menetéből, ha becsúszik két-három zsúfoltabb nap.

Összesen 20 videó érkezik, amelyek fokozatosan, finoman nehezednek. BÓNUSZ- regeneráló, nyújtó gyakorlatsorozat + táplálkozási tanácsok és mintaétrend + speciális NŐI edzéstanácsok: mire érdemes figyelni (gátizom, hasizom).

A videók között van kondíciójavító (ez izzaszt majd, felpörget, fogyaszt és erősít), és van olyan, ami a tartásodat, közérzeted javítja, mélyizmokat épít, nyújt, átmozgat, megszünteti a hát-és derékfájást. Fontos nekünk az is hogy a program végére többet tudj a testedről, jobban megbarátkozz vele, otthonosabban érezd magad benne.

A videók hossza 30-40 perc között változik, ennyit tudsz mozogni szuperhatékonyan, rugalmas időbeosztásban, otthon – utazás, öltözőben öltözés, edzőcucc cipelés és egyéb nehezítő körülmények nélkül.

Mi jár még a programhoz?

Annyi minden, hogy ezeket csak felsoroljuk -sokkal többet kapsz, mintha egyedül tornáznál otthon youtube-videókra!

 Nem hagyunk egyedül, a programot végzők egy zárt Facebook-csoport tagjai lesznek, ahol értesítéseket kapnak az új edzésadagról, emellett motivációs tippeket, kiegészítő információkat is olvashatnak, illetve kérdezni tudnak a tanároktól.

Emellett ide várjuk a beszámolókat! Napi sikereket! Kérdéseket! Büszkeségeket! Képeket!

A videók mellé jár egy rövid, lényegretörő táplálkozási útmutató, ami lépésekre bontja le, hogy hogyan tudod egészségesebb irányba terelni az étkezéseidet, mit érdemes mindenképpen tudni az étkezésről.

+ Ha már szültél, tested bizonyos részeire kiemelten  figyelned kell: a legfontosabb kérdéseket összefoglaljuk neked egy kiegészítő videóban.

Mikor ajánljuk?

Programunkat kifejezetten úgy állítottuk össze, hogy a szülés utáni testi változásokat figyelembe vegye, ezért a gerinc- és ízületvédelem, a törzsizmok funkcionális erősítése kiemelten fontos. Szülés után minimum 3 hónappal ajánljuk elkezdeni, HA (!) az alapvető regenerációval (hasizom-gátizomerősítés) már foglalkoztál – ha nem, akkor javasoljuk, hogy kezdd inkább a Hurrá, szültem! programmal, vagy valamelyik speciális videócsomagunkkal.

Legközelebbi indulási időpont: 2020. január 13. , de már előtte egy héttel él az oldal, lehet ismerkedni a tanárokkal és a programmal, megcsinálni a szintfelmérő gyakorlatokat, aztán  indulnak az edzések! Program vége: február 23.+ utána egy ráadás hét ajándékként, meglepetéssel! 

Early bird ár január 5.-ig: 12 000 Ft

 utána: 15 000 Ft

 

Nem csak mi mondjuk, hogy jók vagyunk- olvass rólunk cikkeket:

Újságcikkek a programról: 

http://fittanya.hu/hirek/az-uj-notipus-panaszkodas-helyett-mar-megoldasokat-keres

https://divany.hu/szuloseg/2018/03/10/anya_gyerek_csalad_szules_edzes/

Korábbi résztvevők visszajelzései- olvasd el mások milyen eredményeket tapasztaltak:

https://www.anyatestprojekt.hu/ezeket-ti-mondtatok-a-programokrol/

Kipróbálsz egy órát velünk?

Lehet, hogy nem ezt választod, hanem valami más megoldást próbálsz?

Hasizom 4 hét alatt

Workshopok

Ez a program 2-es szintű,megnézed a nehezebbeket? TOVÁBB a TURBÓPLUSZRA

Garanciák és elállási lehetőség

Ha nem jól mérted fel a saját edzettségi szintedet, az első héten át tudsz csatlakozni más futó programunkba. Ha mégsem jön be neked az online edzésforma, az első héten még vissza tudsz lépni (ez esetben visszatérítjük a program árát). Az első hét után nincs már mód a visszalépésre, amennyiben rajtunk kívülálló okokból mégsem tudod végigcsinálni az edzéseket. Maximálisan törekszünk a gyakorlatok biztonságos felépítésére, de mindig lehetnek egyéni eltérések, amennyiben bármilyen egészségügyi kételyed, kérdésed van, konzultálj az orvosoddal/gyógytornászoddal! A programot mindenki a saját felelősségére végzi – kattints ide az egészségügyi tudnivalókért!

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

„Turbó!- Lendülj formába 7 hét alatt!” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.