Turbó!- Lendülj formába 7 hét alatt!

15.000 Ft

Túl vagy már a szülés utáni regenerálódáson és szeretnél jobb kondiban lenni?
Idegenkedsz az edzőtermektől, de az alakformálás és a fogyás a célod? Fáj a hátad?
Ideje lenne végre tényleg naponta, rendszeresen mozogni, de egyedül nem megy?

Segítünk, hogy ne csak elkezd, hanem folytasd is, hogy szakszerűen mozogj, hogy egy olyan FELÉPÍTETT programot csinálj, aminek lesz látható eredménye! Formába hozunk 6+1 hét alatt.
-Kondíciójavítás + funkcionális izomerősítés +nyújtás+tartásjavítás – érezd jobban magad!

A RÉSZLETES LEÍRÁSÉRT GÖRGESS LEJJEBB!

Elfogyott

Leírás

Jobb formába lendülnél? Feszesebb, erősebb testet akarsz? Jó lenne rendszeresen mozogni?

Segítünk, hogy ne csak elkezd, hanem folytasd is az edzést, hogy szakszerűen mozogj, hogy egy olyan FELÉPÍTETT programot csinálj, aminek lesz látható eredménye! Formába hozunk 6+1 hét alatt.
6+1 héten át szállítjuk neked a videókat, heti bontásban:
– kondíciójavítás
– izomerősítés-és építés
– nyújtás
– tartásjavítás

Kinek szól? Milyen problémára nyújt megoldást?
A program célja, hogy 6+ 1 hét alatt minden szempontból jobb formába kerülj! Legyél erősebb, feszesebb, fittebb, és érezd is jobban magad a bőrödben!
Hetente három edzésfajtát kapsz, mindegyik másféle szempontból hasznos: vannak benne teljes testet átmozgató kondíciójavító edzések, klasszikus erősítés és funkcionális erősítés, illetve tartásjavító, mélyizomerősítő jóga, illetve sok nyújtás.
Ugrálásmentes, de intenzív edzésekre számíthatsz, gerinc- és ízületbarát felépítésben.

Hogyan épül fel?
A program a videócsomagok és az ütemezett edzésprogramok előnyeit ötvözi: rendszeresen kapod az új edzéseket, de nem kötjük meg, mikor végezd őket, a videók egy hétig elérhetőek. A tapasztalataink alapján így tudod a maximumot kihozni a videós edzésekből, és akkor sem esel ki a program menetéből, ha becsúszik két-három zsúfoltabb nap.
Összesen 20 videó érkezik, amelyek fokozatosan, finoman nehezednek.
A videók között van kondíciójavító (ez izzaszt majd, felpörget, fogyaszt és erősít), és van olyan, ami a tartásodat, közérzeted javítja, mélyizmokat épít, nyújt, átmozgat, megszünteti a hát-és derékfájást. Fontos nekünk az is hogy a program végére többet tudj a testedről, jobban megbarátkozz vele, otthonosabban érezd magad benne.
A videók hossza 30-40 perc között változik, ennyit tudsz mozogni szuperhatékonyan, rugalmas időbeosztásban, otthon – utazás, öltözőben öltözés, edzőcucc cipelés és egyéb nehezítő körülmények nélkül.

Mi jár még a programhoz?
Ez a program sokkal több, mintha egyedül tornáznál otthon youtube-videókra! Nem hagyunk egyedül, a programot végzők egy zárt Facebook-csoport tagjai lesznek, ahol értesítéseket kapnak az új edzésadagról, emellett motivációs tippeket, kiegészítő információkat is olvashatnak, illetve kérdezni tudnak a tanároktól.
Emellett ide várjuk a beszámolókat! Napi sikereket! Kérdéseket! Büszkeségeket! Képeket!

A videók mellé jár egy rövid, lényegretörő táplálkozási útmutató, ami lépésekre bontja le, hogy hogyan tudod egészségesebb irányba terelni az étkezéseidet, mit érdemes mindenképpen tudni az étkezésről.

+ Ha már szültél, tested bizonyos részeire kiemelten  figyelned kell: a legfontosabb kérdéseket összefoglaljuk neked egy kiegészítő videóban.

Tanárok:
Kondíciójavítás, HIIT edzések, posztnatális tudnivalók: Kulcsár Vajda Enikő
Funkcionális erősítés: Vass Beatrix
Gerinc-és nőijóga: Hortobágyi Andrea

Mikor ajánljuk?
Programunkat kifejezetten úgy állítottuk össze, hogy a szülés utáni testi változásokat figyelembe vegye, ezért a gerinc- és ízületvédelem, a törzsizmok funkcionális erősítése kiemelten fontos. Szülés után minimum 3 hónappal ajánljuk elkezdeni, HA (!) az alapvető regenerációval (hasizom-gátizomerősítés) már foglalkoztál – ha nem, akkor javasoljuk, hogy kezdd inkább a Hurrá, szültem! programmal, vagy valamelyik speciális videócsomagunkkal.
Legközelebbi indulási időpont: 2019. november 4. , de már előtte egy héttel él az oldal, lehet ismerkedni a tanárokkal és a programmal, megcsinálni a szintfelmérő gyakorlatokat, aztán  indulnak az edzések! Program vége: december 15.+ utána egy ráadás hét ajándékként, meglepetéssel! 

Early bird ár október 23.-ig: 12 000 Ft

 utána: 15 000 Ft

ÚJSÁGCIKKEK a programról:
http://fittanya.hu/hirek/az-uj-notipus-panaszkodas-helyett-mar-megoldasokat-keres
https://divany.hu/szuloseg/2018/03/10/anya_gyerek_csalad_szules_edzes/

Korábbi részvevők visszajelzései:
https://www.anyatestprojekt.hu/ezeket-ti-mondtatok-a-programokrol/

Garanciák és elállási lehetőség

Ha nem jól mérted fel a saját edzettségi szintedet, az első héten át tudsz csatlakozni más futó programunkba. Ha mégsem jön be neked az online edzésforma, az első héten még vissza tudsz lépni (ez esetben visszatérítjük a program árát). Az első hét után nincs már mód a visszalépésre, amennyiben rajtunk kívülálló okokból mégsem tudod végigcsinálni az edzéseket. Maximálisan törekszünk a gyakorlatok biztonságos felépítésére, de mindig lehetnek egyéni eltérések, amennyiben bármilyen egészségügyi kételyed, kérdésed van, konzultálj az orvosoddal/gyógytornászoddal! A programot mindenki a saját felelősségére végzi – kattints ide az egészségügyi tudnivalókért!

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

„Turbó!- Lendülj formába 7 hét alatt!” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.