Hurrá, szültem! – online regeneráló edzésprogram

16.000 Ft

Nem kell, hogy a szülés után rosszul érezd magad a bőrödben! Foglalkozz kicsit magaddal, a testi regenerációval, mozogj velünk otthonról! Mindenkinek jobb, ha energikusabb, jobb kedvű leszel, és ismét jól érzed magad a testedben.

Tornázz a saját nappalidban! Ütemezett edzésprogramunkkal lépésről-lépésre erősödhetsz meg- csak az elhatározás kell, hogy hétről-hétre megcsinálod a gyakorlatokat. A szakszerűen felépített tornákat és a szakértői támogatást itt megkapod hozzá. 6+1 hét alatt hozd rendbe az alapokat!

A RÉSZLETEKÉRT GÖRGESS LEJJEBB!

Leírás

A szülés utáni hónapok és az első évek a legcsodásabbak! És sokszor a  legnehezebbek is. Megváltozott a tested, nem olyan lapos és erős a hasad, fáj a hátad, a derekad, esetleg felszedtél sok kilót, elvesztetted a kondíciódat, hogy a kevésbé szalonképes problémákról ne is beszéljünk.  A napok tervezhetetlenek,  felborult az életritmusod, kevés időt tudsz magaddal foglalkozni, gyakran azt érzed, hogy egyedül vagy a problémáiddal, és néha nincs kedved semmihez. Ha egy kicsit magadra ismertél, akkor jó hírünk van!

Nem kell, hogy  szülés után rosszul érezd magad a bőrödben! Foglalkozz kicsit MAGADDAL, a testi regenerációval, mozogj velünk otthonról, szakszerű segítséggel! 
Csatlakozz a Hurrá, szültem! – online regeneráló programunkhoz!

Tornázz  a saját nappalidban, teraszodon, kertedben vagy bárhol máshol! Nem kellenek különleges eszközök, nem kell kilépned a lakásból, nem kell órarendhez igazodnod, csak az elhatározás kell, hogy hétről-hétre megcsinálod a gyakorlatokat. A szakszerűen felépített edzésprogramot és a szakértői támogatást mi adjuk hozzá. 6+1 hét alatt hozd rendbe az alapokat! Érezd magad ismét otthon a testedben a szülés után.

Programunk gyakorlatilag egy saját edzőt és tanácsadót ad neked, aki beköltözik hozzád: hétről hétre megkapod az új feladatokat, emellett kérdezhetsz is, segíteni fog. Az edzésprogram kidolgozója Kulcsár Vajda Enikő edző, táncművész, jógaoktató, pre-és posztnatal specialista, aki a legkorszerűbb, anatómiailag biztonságos gyakorlatokat dolgozta egységes programmá, a posztnatal tanulmányokat ötvözve a saját két gyermeke születése után szerzett tapasztalatokkal, és a sokéves aktív táncművészi-tánctanári területen szerzett testbarát megközelítéssel.

Hogyan? Hét egymást követő héten át mindig más lesz a fókuszban. Minden héten kapsz két videót, egy teljes, hosszabb edzést és egy rövidebbet, az edzést kiegészítő, célzott gyakorlatokkal. Minden, a szülés után fontos speciális területet  belefoglaltunk a tornavideókba, ráadásul követhetően, a gyakorlást segítő és tudatosabbá tevő elméleti kiegészítéssel együtt, hogy tényleg Hurrá, szültem! érzésed legyen a végén!
Emellett egy zárt Facebook-csoportban kérdezhetsz, beszélgethetsz a többi részvevővel, és a heti élő konzultációs adásban  részletesebben is beszélek a felmerülő kérdésekről, tippekkel, tanácsokkal.
Ezekkel foglalkozunk a programban:
 • hasizomfejlesztés, szétnyílt  hasizom zárása
 • törzsizmok erősítése
 • gátizomtréning, gát- és törzsizmok együttes használata, funkcionális gátizomgyakorlás
 • hátfájás elleni gyakorlatok
 • regeneráló nyújtás
 • kondíciójavítás low-impact gyakorlatokkal +
 • emellett nagyon fontos nekünk, hogy a program végére többet tudj a testedről és jobban otthon érezd magad benne
 • Kinek? Mindenkinek, aki már szült, akár a szülés utáni 6 héttel kezded, akár később. Császármetszés után a szülés utáni 8-12. héten tudod elkezdeni, az orvosi ellenőrzés után.
 • Mennyi ideig tart? A szülés utáni regeneráló alapsorozat 7 hétig, heti ciklusokra bontva.
 • Bele fog férni az időmbe? Igen! Kifejezetten a hatékonyság miatt, egy alkalommal maximálisan 40 percet vesz igénybe – mindezt otthon, a neked megfelelő időben, ki sem kell lépned a lakásból.
 • Hogyan? Hetente megkapod az újabb edzésadagot: egy rövid (kb 15 perc) és egy hosszú (max 40 perces) videót. Így, ha csak tíz perced van aznap, ami a kismamalétben könnyen előfordul, akkor is tudsz mozogni valamennyit.
 • Mennyi ideig láthatom a videókat? A videóinkat heti ütemezésben láthatod, mindig az új adagot. Ez egy felépített edzésprogram, tehát fokozatosan, kis lépésekben nehezedik, cél a fejlődés! Az a jó, ha közösen haladunk, de az előző  hét gyakorlatait is vissza tudod még nézni. Bónuszként a program vége után is lehetőséget biztosítunk még egy kis extra gyakorlásra, ezért még egy hétig eléred az aktuális adagot.
 • Hogyan leszünk kapcsolatban? Mi az az online konzultáció? A kapcsolódó Facebook-csoportban folyamatosan tudunk beszélgetni, heti egyszer pedig egy élő konzultáció (videóbejelentkezés) keretében megválaszolom a felmerült kérdéseket.
 • Letölthetem  a videókat?  A videókat a honlapunkon keresztül nézheted meg (streamelheted), ahova be tudsz lépni a várásláskor kapott jelszavaddal. Az elméleti kisvideókat, felmerülő kérdések esetén a kiegészítő gyakorlatokat a Facebookon találod meg.
 • Szétnyílt hasizommal is végezhető a program? Igen. A gyakorlatok fokozatosan összezárják a rést, sőt, kapsz speciális gyakorlatokat is, hogy ez minél előbb megtörténjen.
 • Mennyibe kerül? 6+1 hetes ütemezett videósorozat+ tagság a zárt Facebook csoportban, kérdezési lehetőség+ szakértői anyagok = 16 000 Ft; 
PÉNZVISSZAFIZETÉSI GARANCIA

Mi maximálisan bízunk a programunkban, és abban, hogy segít neked a napi mozgásban és a fejlődésben. Ha mégsem ez a te műfajod, az első héten még kiszállhatsz, visszatérítjük a program árát.

Olvasnál visszajelzéseket korábbi Hurrá, szültem!-esektől? Katt ide!

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

„Hurrá, szültem! – online regeneráló edzésprogram” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.