Jön a tavaszi start- melyik programunkat válaszd?

1024 536 anyatest projekt

Március 18-án indulnak a tavaszi programjaink, itt tudsz róla tájékozódni és rögtön csatlakozni is.

Egy praktikus tájékoztató: melyik programot válaszd?

  • Ha szülés után vagy 0-1 évvel, VAGY ha régebben szültél, de azóta nem mozogtál, és nem regeneráltad a testedet: a te programod a Hurrá, szültem!- egybecsomagolva megtalálsz itt mindent, ami kell: ez az alapprogramunk tartalmaz rövidebb és hosszabb edzéseket, hasfalregenerálást, gátizomgyakorlatokat, és felépíti a kondíciódat is! 7 hetes program, heti ütemezésben adagoljuk az edzéseket neked, egy külön blokkal azoknak, akik császármetszéssel szültek.
  • Ha visszahoznád az életedbe a rendszeres mozgást? Szeretnél formásabb, feszesebb testet? Ha az is fontos, hogy jól működjön minden, erős legyen a törzsizomzatod, ne fájjon a hátad? Ha elkél a rendszeres noszogatás, a közösségi motiváció? Ha sikerélményre vágysz, több erőre, több energiára? -A te programod a Turbó! 7 hét alatt érezhető és látható változást érhetünk el együtt. Nincs benne ugrálás, van viszont gerincbarát felépítés, három  szuper tanár, étkezési tanácsok és fokozatos fejlődés, sikerélménnyel!
  • Ha nem vagy teljesen kezdő mozgás terén, szoktál mozogni, eljársz időnként valamilyen órára, vagy futni, esetleg otthon mozogsz- akkor gyere a TurbóPLUSZ-ra! Ez a te szinted akkor. Keményebb edzések, köztük egészen kreatív funkcionális erősítés, pilates és nagyon hatékony NMPT gyakorlatok, amivel a gerincedet is karbantartjuk + heti célok a rendszeresség és a sikerélmény érdekében.

Gyere, itt olvashatsz részletesebban a programokról, a részvevők visszajelzéseiről, újságcikkek beszámolóit böngészheted, és akár AZONNAL csatlakozni is tudsz! KATTINTS

edzés fogyókúra gyorsan

9 hónap- visszafelé!

TELJES REGENERÁCIÓRA vágysz, szülés után szeretnéd visszakapni a régi tested? Ebben az esetben menj végig a teljes sorozaton! Hurrá, szültem, Turbó és TurbóPLUSZ- a három, fokozatosan erősödő programmal szuper formába lendülhetsz, a terhesség 9 hónapját szép lassan visszajátszhatod- ahogy a babavárás alatt változott fokozatosan a tested, pontosan úgy fog most lépésről lépésre visszaalakulni!

Szoptatásbarát program!

Mindegyik programunkhoz tartozik szintfelmérés előtte-utána, külön tudnivalók a szülés utáni edzésről, és folyamatos szakmai segítség,  kapcsolat és közösség a többi részvevővel.Ha esetleg elrontottad a szintválasztást, NYUGALOM! A kezdés után egy hétig tudsz VÁLTANI egy másik programra.

Itt megtalálsz mindent, és akár rögtön csatlakozhatsz is: KATTINTS

Tematikus videósorozataink:

Ezeket a videósorozatokat bármikor elkezdheted, és bármeddig csinálhatod-itt nincsen tavaszi start, folyamatosan elérhetőek. 

MINDEGYIKHEZ adunk ütemezést, edzésnaplót és edzéstervet- lehetőséged van eszerint haladni, a minél nagyobb hatékonyság érdekében. De persze az is lehet, hogy kiegészítőnek használod az egyéb edzéseidhez, futásodhoz, jógádhoz…. A videók korlátlan ideig nézhetőek, és akárhányszor megcsinálhatóak! Ez persze azt is jelenti, hogy senki sem noszogat és motivál, mint az ütemezett programokban- az van, akinek bejön, van, akinek nem. Próbáld ki te melyik vagy!

Ezekhez a videóhoz is tartozik szakmai támogatás, zárt csoport ahol BÁRMIT megkérdezhetsz, mi MINDIG válaszolunk.

Ezek a sorozatok:

Szétnyílt hasizom zárása: 3+1 részes videósorozat, bónusz hasfal-ellenőrző videóval

– ezt gyakorlatilag mindenkinek ajánljuk, aki (bármilyen módon) szült, rövid  sorozat a hatékonyság jegyében, 15-20 perces edzésekkel, fokozatosan haladva a regeneráció miatt

Hasizom 4 hét alatt – haladó sorozat!- az igazán erős, feszes, lapos hasért!- a következő lépcsőfok, ne állj meg a regeneráció után!

– teljes testes megmozgató, izzadós, 18-28 perces edzések, fókuszban a hasfal és a törzs funkcionális erősítése

Itt megtalálod ezeket: KATTINTS