Helló Hasizom!- három óra alatt mindent megtudhatsz a hasadról!

Has-és törzsizomépítés biztonságosan, az alapoktól a kockákig 🙂

 A workshop nagyon hasznos azoknak, akiknek problémát jelent a derékfájás, a hasizmok gyengesége, a rossz tartás, az ülőmunka miatti gyenge törzsizmok. Különösen ajánlom azoknak, akik a szülés után szeretnék megerősíteni a törzsizmaikat, vagy a hasizom szétnyílásával küzdenek.

 Helló hasizom! törzsizomépítés strukturált, egymásra épülő és anatómiailag biztonságos gyakorlatokkal.

Tudj meg mindent a legkorszerűbb módszerekről, és menj haza hathetes egyéni edzéstervvel és videós tananyaggal az egyalkalmas, két és fél órás workshop végén! Itt minden kérdésedet felteheted.

Az otthoni gyakorlást online gyakorló- és konzultációs felülettel segítjük, ez segít majd hatékonyan, pontosan és motiváltan gyakorolni, ha szükséged lesz rá.

Korábbi résztvevők gondolatai a workshop kapcsán:
“Ma már azért jobban ment, mint tegnap! ÉS: érezhetően zsugorodik a szakadék a szétnyílt izmok között!!!”(Adrienn, 1 gyerekkel, szülés után 4 hónappal járt a workshopon, az eredetileg majdnem három ujjnyira szétnyílt hasizma ennyit javult 3 hét gyakorlás után)

“Csak ülök, ülök, ülök, 12 éve ülök… ez nem tesz jót, a testnek semmiképp 🙂
munkahely-váltás.. az utolsó 3 év már mozgás nélkül.. éééés Enikő szülés után visszatért és tanít megint, ez végre arra késztetett hogy induljak meg, mozogjak végre, küdjek meg a derékfájással….
és jelentem sikerült! elindultam.. a hasizom workshop pipa, ugyan még nincs babám, de a szétnyílt hasizom úgy látszik adottság.. és most akkor most a lényeg: a héten rázkódtam a trolin és azt éreztem, amit már régen nem, én vagyok az úr a testem felett, bekapcsolt a sokat emlegetett transzverzus és igen! újra átvettem az irányítást a testem felett 😉
Enikő KÖSZÖNÖM! ” (Andi, még nem szült, ülőmunkát végez)

“Énekesként extrán fontos a hasizmok egyenletes regenerálódása/regenerálása szülés után, az alsó, “úszógumi alatti” és a gátizom összehangolt működése. Ezért örültem, hogy Enikővel a workshopon pont ezeket az egyébként renyhülésre hajlamos izmokat kezdhettem el célzottan erősíteni. Egy hét gyakorlás után is érzem a változást, amikor énekelek, sokkal könnyebben hozom tónusba ezeket a rejtett de az énekléshez is életbevágóan fontos izmokat. Ezen kívül a jól működő hasizomzat javítja a tartásomat és növeli az önbizalmamat is, ami nagyon jól jön, amikor színpadra megyek…”(Nagy Bernadett, énekes, a Nemzeti Énekkar tagja, 2 gyereke van)
IMG_0553

A workshop felépítése:

  • rövid anatómiai bevezető, hogy tudd, mit miért csinálunk
  • különféle típusú hasizom-gyakorlatok ismertetése, megtanulása

  • személyre szabott gyakorlatok összeállítása, egyéni konzultáció

  • útmutató az otthoni gyakorláshoz: mikor, mennyit, hogyan?

+ videós tananyag, ami segítséget nyújt az otthoni gyakorláshoz

 A résztvevők száma egy-egy alkalmon limitált!

Ár : 8000 Ft (workshop+ videók+ edzésterv+konzultációs felület)

jelentkezés, információ:

workshop@anyatestprojekt.hu

Időpontok 2018-ban:
szeptember 15.
október 6.
november 17.
december 8.
A workshop mindig 10-12.30-ig tart

A workshop előtt lehetőség van gyakorolni és konzultálni 9-10-ig.
Az óra azoknak szól, akik korábban már részt vettek Helló Hasizom workshopon! Ha jönnél, írj emailt!

 

HELYSZÍNEK:
ODU Közösségi Tér (1122 Bp. Krisztina körút 15. )

Lehetőség van  zártkörű kiscsoportos tréningre vagy egyéni konzultációra is, erről érdeklődj az eniko@anyatestprojekt.hu  címen.