Helló Hasizom!- hasfalregeneráló workshop

Szétnyílt hasizom, meggyengült hasfal, rossz tartás, hátfájás- ezekre a problémákra nyújt megoldást a hasfalregeneráló workshop!

A gyakorlatsor egyedi fejlesztésű, egymásra épülő, hatékony és anatómiailag biztonságos, ezt a workshopon személyre szabjuk mindenkinél. Összeállítója Kulcsár Vajda Enikő edző, posztnatális specialista (PFA certified).

Hasfalregeneráló workshop

Hogyan?- Rövid elméleti és anatómiai ismeretek után  felmérjük a hasfal állapotát, majd egy alapgyakorlatsor precíz megtanulása, amit személyre szabunk. Végül egy kis edzéselméleti segítség: hogyan érdemes otthon gyakorolni.

Mivel segítjük az otthoni gyakorlást?- Hathetes edzésterv, online konzultációs felület és két komplett EDZÉSVIDEÓ (kezdő és haladó)- ez segít majd hatékonyan, pontosan és motiváltan gyakorolni.

A workshopot különösen ajánlom azoknak, akik a szülés után a hasizom szétnyílásával küzdenek, szeretnék feszesíteni a hasfalukat, illetve hát- vagy derékfájással küzdenek. – Tudj meg mindent a legkorszerűbb módszerekről, és menj haza hathetes egyéni edzéstervvel és videós tananyaggal az egyalkalmas, két és fél órás workshop végén! Itt minden kérdésedet felteheted.

Új! :2018 őszétől rendszeres gyakorlóórák (Budapesten)

Korábbi résztvevők visszajelzései:

“Ma már azért jobban ment, mint tegnap! ÉS: érezhetően zsugorodik a szakadék a szétnyílt izmok között!!!” (Adrienn, 1 gyerekkel, szülés után 4 hónappal járt a workshopon, az eredetileg majdnem három ujjnyira szétnyílt hasizma ennyit javult 3 hét gyakorlás után)

 

“Csak ülök, ülök, ülök, 12 éve ülök… ez nem tesz jót, a testnek semmiképp 🙂
munkahely-váltás.. az utolsó 3 év már mozgás nélkül.. éééés Enikő szülés után visszatért és tanít megint, ez végre arra késztetett hogy induljak meg, mozogjak végre, küdjek meg a derékfájással….
és jelentem sikerült! elindultam.. a hasizom workshop pipa, ugyan még nincs babám, de a szétnyílt hasizom úgy látszik adottság.. és most akkor most a lényeg: a héten rázkódtam a trolin és azt éreztem, amit már régen nem, én vagyok az úr a testem felett, bekapcsolt a sokat emlegetett transzverzus és igen! újra átvettem az irányítást a testem felett 😉
Enikő KÖSZÖNÖM! ” (Pimpa Andi, még nem szült, ülőmunkát végez)

 

“Énekesként extrán fontos a hasizmok egyenletes regenerálódása/regenerálása szülés után, az alsó, “úszógumi alatti” és a gátizom összehangolt működése. Ezért örültem, hogy Enikővel a workshopon pont ezeket az egyébként renyhülésre hajlamos izmokat kezdhettem el célzottan erősíteni. Egy hét gyakorlás után is érzem a változást, amikor énekelek, sokkal könnyebben hozom tónusba ezeket a rejtett de az énekléshez is életbevágóan fontos izmokat. Ezen kívül a jól működő hasizomzat javítja a tartásomat és növeli az önbizalmamat is, ami nagyon jól jön, amikor színpadra megyek…”(Nagy Bernadett, énekes, a Nemzeti Énekkar tagja, 2 gyereke van)

 

Kulcsár Vajda Enikő - Anyatest projekt

 

A workshop felépítése:

  • rövid anatómiai bevezető, hogy tudd, mit miért csinálunk
  • különféle típusú hasizom-gyakorlatok ismertetése, megtanulása

  • személyre szabott gyakorlatok összeállítása

  • útmutató az otthoni gyakorláshoz: mikor, mennyit, hogyan?

+ videós tananyag, ami segítséget nyújt az otthoni gyakorláshoz

 A résztvevők száma egy-egy alkalmon limitált!

 

Ár : 8000 Ft (workshop+ videók+ edzésterv+konzultációs felület)

 

jelentkezés, információ:

workshop@anyatestprojekt.hu

Időpontok 2019-ben:


szeptember 7. – helyszín: Jurányi Ház
november 16. – helyszín: Szeged,  Forma 1 Fitnesz Stúdió
november 30. – helyszín: Odu közösségi tér
december – helyszín:
január – helyszín: 


A workshop  10 órától -12.30-ig tart, utána van még lehetőség egyénileg is kérdezni.

RENDSZERES GYAKORLÓÓRÁK a workshop anyagára épülő gyakorlatokból: időpontok a honlapunkon, vagy írj ide: workshop@anyatestprojekt.hu

 

HELYSZÍNEK:

ODU Közösségi Tér- Széll Kálmán téren (1122 Bp. Krisztina körút 15. )

Jurányi Ház- Széll Kálmán téren (Jurányi utca 1.)

Budai Mozgásközpont – Móricz Zsigmond körtéren (Karinthy Frigyes út 4-6.)

Zenta Stúdió (Zenta utca 5, Gellért térnél)

Lehetőség van  zártkörű kiscsoportos tréningre vagy egyéni konzultációra is, erről érdeklődj az eniko@anyatestprojekt.hu  címen.

 

ÚJ workshopok- 2019 ősz:

Edzés kismedencei problémákkal ( inkontinencia, aranyér, süllyedések)- időpont hamarosan! előjelentkezés: workshop@anyatestprojekt.hu

Császármetszés utáni regeneráció – időpont hamarosan! előjelentkezés: workshop@anyatestprojekt.hu