Hurrá, szültem! – online edzésprogram a szülés utáni regenerálódáshoz

Nem kell, hogy a szülés után rosszul érezd magad a bőrödben! Foglalkozz kicsit magaddal, a testi regenerációval, mozogj velünk otthonról! Mindenkinek jobb, ha energikusabb, jobb kedvű leszel, és ismét jól érzed magad a testedben.

Tornázz  a saját nappalidban! Nem kellenek különleges eszközök, csak elhatározás, hogy hétről-hétre megcsinálod a gyakorlatokat. A szakszerűen felépített edzésprogramot és a szakértői támogatást itt megkapod hozzá. 8 hét alatt hozd rendbe az alapokat!

Programjainkat kéthavonta indítjuk, a legközelebbi  program indulása: 2018. május 14.
Írj nekünk a megrendeles@anyatestprojekt.hu email címre a részletek miatt!

Körülbelül 5 éve, az első gyerekem születése után kezdtem el azzal foglalkozni, hogy mi kell a szülés után lévő anyáknak. A sok élő óra, videó, beszélgetés alapján egyre világosabb lett, hogy alapvetően otthon végezhető gyakorlatokat kell nekik kitalálni, mert a kisgyerekes anyák élete időben nehezen tervezhető, és sokszor körülményes eljárni otthonról. Szerencsére ma már videós gyakorlással ez könnyen megoldható, ráadásul a gyakorlatokat így fokozatosan nehezíthetjük, ahogy egyre erősebbé és edzettebbé válunk ismét.

És hogy mi kell még? Személyes odafigyelés! Mindenkinek máshol vannak a nehézségei, van, akinek az egyes gyakorlatok kivitelezése nehéz, van, aki súlyával küzd, van, aki mindenféle testi fájdalmakkal és problémákkal. Ezért kiemelten fontos, hogy a program alatt végig kapcsolatban legyünk: írásban végig napi kapcsolatban lehetünk, mintha csak a barátnőddel csetelnél, vagy az edződtől kérnél rendszeresen tanácsokat. Emellett a programunkhoz tartozik  ingyenes, online konzultáció is, hogy biztosan ne maradjon a legszemélyesebb kérdésed sem megválaszolatlanul.

Programunk heti ütemezésben dolgozik: nyolc egymást követő héten át, mindig más lesz a fókuszban. Minden héten kapsz két videót, egy teljes, hosszabb edzést és egy rövidebbet, az edzést kiegészítő, célzott gyakorlatokkal. Minden, a szülés után fontos speciális területet igyekeztünk követhetően, a gyakorlást segítő elméleti kiegészítéssel együtt belefoglalni a programba, hogy tényleg Hurrá, szültem! érzésed legyen a végén 🙂

A program mozgásanyagában az elmúlt húsz évben megismert mozgásirányokat (tánctechnikák, jóga, pilates, edzéselmélet, anatómia) igyekeztem összhangba hozni a legkorszerűbb tudományos kutatások és nemzetközi protokollok eredményeivel- e szülés utáni regeneráció elmélete és gyakorlata is fejlődik, finomodik. Nagyon fontosnak tartom, hogy kövessem az ezen a területen felbukkanó új irányokat, módszertani változásokat, edzésformákat. Emellett a saját két terhességem után szerzett élmények voltak a legfontosabbak – sok mindent saját magamon (időnként a saját káromon) tanultam meg,  ezeket a tapasztalatokat szintén igyekeztem beleépíteni.

 

Az edzésprogram a következő területekre fókuszál:

 • hasizomfejlesztés- és zárás,
 • törzsizmok erősítése
 • gátizomtréning
 • hátfájás elleni gyakorlatok
 • kondíciójavítás low-impact gyakorlatokkal
 • Kinek?- Mindenkinek, aki már szült, akár a szülés utáni 6 héttel kezded, akár később. Császármetszés után a szülés utáni 8-12. héten tudod elkezdeni, ahogy az orvos zöld utat adott.
 • Mennyi ideig tart?– A szülés utáni regeneráló alapsorozat 8 hétig, heti ciklusokra bontva
 • Bele fog férni az időmbe? -Igen! Kifejezetten a hatékonyság miatt, egy alkalommal maximálisan egy órát vesz igénybe- mindezt otthon, a neked megfelelő időben, ki sem kell lépned a lakásból.
 • Hogyan? – Hetente megkapod az újabb edzésadagot: egy rövid (max 15 perc) és egy hosszú (max 40 perces) videót. Így, ha csak tíz perced van aznap, akkor is tudsz mozogni valamennyit. Iratkozz fel itt, és minden információt elküldünk.
 • Szétnyílt hasizommal is végezhető a program? Igen. A gyakorlatok fokozatosan összezárják a rést, sőt, kapsz speciális gyakorlatokat is, hogy ez minél előbb megtörténjen.
 • Mennyibe kerül? – 8 hetes videósorozat+ online konzultáció + szakértői anyagok = 18 000 Ft
 • A KÖVETKEZŐ PROGRAM 2018. MÁJUS 14-ÉN INDUL

Ha maradt még kérdésed, akkor írj nekünk a megrendeles@anyatestprojekt.hu email címre.
A programot itt tudod megvásárolni.