Hurrá, szültem! – 7+1 hetes online edzésprogram a szülés utáni regenerációhoz

Hurrá, szültem! – 6+1 hetes online edzésprogram a szülés utáni regenerációhoz

A szülés utáni hónapok és az első évek a legcsodásabbak!

És sokszor a  legnehezebbek is. Megváltozott a tested, nem olyan lapos és erős a hasad, fáj a hátad, a derekad, esetleg felszedtél sok kilót, elvesztetted a kondíciódat, hogy a kevésbé szalonképes problémákról ne is beszéljünk.  A napok tervezhetetlenek, felborult az életritmusod, kevés időt tudsz magaddal foglalkozni, gyakran azt érzed, hogy egyedül vagy a problémáiddal, és néha nincs kedved semmihez. Ha egy kicsit magadra ismertél, akkor jó hírünk van!
Nem kell, hogy  szülés után rosszul érezd magad a bőrödben! Foglalkozz kicsit MAGADDAL, a testi regenerációval, mozogj velünk otthonról, szakszerű segítséggel!

Hogyan működik egy online edzésprogram?
Tornázz ott, ahol jólesik, nem kell elmenned sehova!  Legyen a helyszín  saját nappalidban, teraszodon, kertedben vagy bárhol máshol! Nem kellenek különleges eszközök, nem kell kilépned a lakásból, nem kell órarendhez igazodnod, csak az elhatározás kell, hogy hétről-hétre megcsinálod a gyakorlatokat.  Mintha csak egy saját edző-gyógytornászod lenne, akivel napi kapcsolatban vagy.

Hogyan épül fel?
A program a videócsomagok és az ütemezett edzésprogramok előnyeit ötvözi: rendszeresen kapod az új edzéseket, de nem kötjük meg, mikor végezd őket, egy + egy hétig elérhetőek. A szülés utáni időszak időben sokszor tervezhetetlen, ezt maximálisan tudjuk és igyekeztünk figyelembe venni, éppen ezért ez a “legszabadabban” ütemezett programunk. A tapasztalataink alapján így tudod a maximumot kihozni a videós edzésekből, akkor sem esel ki a program menetéből, ha becsúszik egy-két nehezebb hét.

Edzéseink maximum 45 perc hosszúak, de kapsz majd úgynevezett “B-terv” videókat is, ezek rövidek ( max 15 perc) -ha igazán kis időd van, ezekhez tudsz nyúlni majd.

Összesen 22 videó érkezik, amelyek fokozatosan, finoman nehezednek, és ha kicsit lemaradtál, tudsz ismételni.

Ezekkel foglalkozunk a programban:

  • hasizomfejlesztés, szétnyílt  hasizom zárása
  • törzsizmok erősítése
  • gátizomtréning, gát- és törzsizmok együttes használata, funkcionális gátizomgyakorlás
  • hátfájás elleni gyakorlatok
  • regeneráló nyújtás
  • kondíciójavítás low-impact gyakorlatokkal +
  • emellett nagyon fontos nekünk, hogy a program végére többet tudj a testedről és jobban otthon érezd magad benne

Mi jár még a programhoz?

Ez a program sokkal több, mintha egyedül tornáznál otthon videókra! Nem hagyunk egyedül, a programot végzők egy zárt facebook-csoport tagjai lesznek, ahol értesítéseket kapnak az új edzésadagról, emellett motivációs tippeket, kiegészítő információkat is olvashatnak, illetve kérdezni tudnak. Emellett ide várjuk a beszámolókat! Napi sikereket! Kérdéseket! Büszkeségeket! Képeket!

Kiemelten fontosnak tartjuk, hogy a lehető legnagyobb segítséget nyújtsuk a program pontos, precíz, szakszerű végrehajtásához, ezért kiegészítő videókban belecsempésztünk kis elméletet, és néhány  magyarázó gyakorlatot is.

A császármetszéssel szültek részére adunk egy speciális segítséget: szakszerű leírást a hasfali rétegek összenövését megakadályozó hegmasszázs végzéséhez, illetve hasfalregeneráló gyakorlatokat.

A program összeállítója:

Kulcsár Vajda Enikő, táncművész, edző, posztnatális edző (PFA certified), az Anyatest Projekt szakmai vezetője.

Ő a legkorszerűbb, anatómiailag biztonságos gyakorlatokat dolgozta egységes, fokozatosan nehezedő programmá, a posztnatális tanulmányokat ötvözve a saját két gyermeke születése után szerzett tapasztalatokkal, és a sokéves aktív táncművészi-tánctanári területen szerzett testbarát megközelítéssel.

Mikortól ajánljuk?

Leghamarabb szülés után 6 héttel, császármetszés esetén 8-10 héttel érdemes elkezdeni, de amennyiben nem csináltál semmilyen szülés utáni regenerációt, később is érdemes ezzel kezdeni,  a szülés utáni 0-3.évben.

 

Ha mégsem tetszik a program, az első héten lehetőséged van visszalépni /más futó programunkra átíratkozni.

ÚJSÁGCIKKEK a programról:
http://fittanya.hu/hirek/az-uj-notipus-panaszkodas-helyett-mar-megoldasokat-keres
https://www.ridikul.hu/egeszseg/cikk/2018/07/16/van-ami-az-aranyernel-is-kinosabb-a-nok-koreben/

A részvevők visszajelzései:
https://www.anyatestprojekt.hu/hogyan-lendulok-at-a-holtpontokon/

A programot ide kattintva tudod megvásárolni.