Ezeket Ti mondtátok a programokról

1024 547 anyatest projekt

Anyatestprojekt.hu – vélemények

Amikor új program indul, mindig sokat gondolkozunk, hogy milyen új ötletekkel, módszerekkel érjünk el benneteket, mire van a legnagyobb szükség, hogyan lehetnének a videóedzéseink  a lehető leghatékonyabbak és a legjobban használhatóak. Ez nagyon sok munka, de aztán cserébe olyan sorokat, véleményeket kapunk tőletek, ami megéri az összes éjszakázást, edzéstervezést, kísérletezést, szakkönyv bújást:

“Nagyon jól felépített, komplex program. A hetente változó, három féle edzés miatt sosem válik unalmassá. Azt éreztem, hogy tényleg az egész testem átmozgatja, az összes izmom fejlődik. Korábban nem gondoltam volna, hogy ilyen motiváló közösségben edzeni, sokat jelent, hogy mások is hasonló problémákkal küzdenek, mint én. Külön szerettem, hogy az edzők nem felpumpált testű “fitneszgépek”, hanem hús-vér nők.” (Gyenge Zsuzsi a Turbó! programunkról)


“Nagyon jó befektetés volt ez a tanfolyam. Lehet,hogy nem leszek Heidi Klum a végére,de már az első hét után elmondhatom, hogy megérte. A kondicionálás nagyon tetszett, hogy nem észnélküli, hanem testközpontú. Jó lesz, ha durvul, de ez így kezdésnek tökéletes volt.Az erősítést is imádtam, majd megszakadtam plank közben, de imádtam, hogy érzem a törzsem! Vannak hasizmaim!El sem hiszem:-) A jóga pedig megdöbbentett. Eddig abszolút úgy voltam vele, hogy nem az én mozgásformám, hogy ez nekem túl lassú, én nem tudok befele figyelni. Soha nem próbáltam. Na most egyet mondok: alig varom, hogy elaludjon Pablo, hogy tudjak infot keresni róla:-) Meg gyors így az első után, de azt hiszem, beleszerelmesedtem.

akik már végigcsinálták az anyatestprojekt.hut

Nagyon köszönöm Lányok az első adag edzéseket, látszik, hogy odafigyelve, lelkiismeretesen állítottátok össze a feladatsorokat.” (Szabó Éva a Turbó! programunkról)


“Sziasztok,szeretném megköszönni munkátokat,igazán hálás vagyok a projektért! Amióta elkezdtem, nem tudom abbahagyni, igazi droggá vált🙂 reggel munka előtt meg mielőtt ébred a család, egy gyors torna és próbálom még este is összehozni.🏋 Igazan felTURBÓztatok energiával. 🙂Amióta belevágtam csak úgy szárnyalok testileg-lelkileg. Bízom benne, hogy a lelkesedésem, és az energiám végigkövet a következő hetekben is🙂” (Kovács Katalin a Turbó! programunkról)


“Nagyon jó ez a program, imádtam minden pillanatát. Szépen lassan erősíti meg a testet és ezáltal a lelket is. Hétről hétre jobban éreztem magam és még a teljes hosszában szétnyílt hasizmom is csaknem teljesen összezáródott. Nem gondoltam volna, hogy egy online edzést így végig fogok csinálni, de Enikő nagyon szuperül magyarázza el, hogy is kell a gyakorlatokat helyesen csinálni és a Facebook csoport 

akik már végigcsinálták az anyatestprojekt.hut

pedig tartotta bennem a lelket és arra ösztönzött, hogy lehetőleg minden nap tornázzak. Soha nem mozogtam rendszeresen, eddig csak 2-3 hetes fellángolásaim voltak, de a szülés után rájöttem, hogy erre szükségem lesz.” (Győrfi Renáta a Hurrá, szültem! programunkról)


Minden videó jó! Építkezik, időt ad a program az erősödésre. Én most nem voltam olyan szörnyű állapotban, mint Álmossal, az első szülés után, de emlékszem arra is, és abból a semmiből is fel tudott volna húzni ez az edzésprogram.

akik már végigcsinálták az anyatestprojekt.hut

A körméretem nem hiszem, hogy sokat változott, mert nincs rajtam sok, ám az annál makacsabbul ragaszkodik hozzám. De erősödtem, a hasizmom végre kitapintható újra, van hasfalam, és reggelente éhgyomorral egészen hasonlítok már olykor a táncos önmagamra is.
Szobamérlegem nincs. Pedig nagyon kíváncsi volnék az állásra 🙂

Sajnos gátizomtorna terén nem voltam elég szorgalmas, mert eleve kihívás volt időt szakítani nap mint nap az edzésre, pláne 40 percre két baba mellett, szóval választanom kellett: vagy- vagy. És balga mód a hiúságom és a mozgásigényem győzött. Izzadni és dolgozni akartam abban a kevés időben, és feszültséget is levezetni. Ölellek és gratulálok! Precíz ez a munka és emberséges. Jól és otthon érzem magam itt veled. (Herold Eszter a Hurrá, szültem! programunkról)


Sziasztok! Ma számot vetettem. A csípőm 4 cm-rel, a derekam 2 cm-rel csökkent. Hurrá (szültem)! Nekem az edzés napi célokat, ritmust és sikerélményt adott, meg sok életerőt. Ez visszajutott a kisfiamhoz is, sokkal vidámabb, energikusabb tudtam vele lenni a rendszeres mozgás miatt. Köszönöm Enikőnek, és mindenkinek a közös távmozgást 🙂 (Gyulavári Ági a Hurrá, szültem! programunkról)


Ma bringával mentem dolgozni… 10km ès csak 4 perccel volt rosszabb a szintidőm, mint tavaly ilyenkor. Csodálatos volt! Az izomzatom bírta rendesen, a tüdőkapacitáson még kell dolgozni. Illetve nem recseg ropog a hátam minden felkelésnél. Illetve nem fáj a derekam a hordozástól. Komolyan nem hittem, hogy a szülés után kicsit több, mint 3 hónappal így lehet lenni. (Knuth Barbara a Hurrá, szültem! programunkról)