Anyai túlélőszabályok

960 540 anyatest projekt

Alapszabályok anyáknak, túléléshez

 

Egyszerűsíts: egyszerűsítsd le az életed, másképp nem fog menni.

Minimalizálás: kevesebb tárgy, több öröm!

Kevesebb kötelezettség: végre meg lehet tanulni nemet mondani arra, ami nem esik jól, vagy nem szükséges.

Új életszervezés: tervezés és kiszámíthatóság kell a hétköznapokba, mert különben káosz lesz. Rendelj online, oszd meg a feladatokat, ha belefér, keress takarítónőt.

És egyszerűsítsd a mozgást is.

Amíg nem volt gyerekem, nem tudtam itthon tornázni. Sose ment az itthon edzés, unalmas volt. De megtanultam! Mert különben nem edzenék rendszeresen, és akkor megbolondulnék.

Ennyi.

Megtanulni otthonról tornázni

Nincs időm rendszeresen eljárni, és ez sajnos már így marad a következő pár évben. Ezért megragadom a pozitívumokat: rendszeresebben edzek, még változatosan is, mert beszereztem egy csomó eszközt itthonra, trxtől gumiszalagokig, meg új mozgásokba kezdtem ( nálam most a futás- ashtanga- erősíts megy, alkalmankénti tánccal és úszással kombinálva). Sokkal koncentráltabb vagyok, jobban magamra figyelek, teljesen kihasználom az időt.

És leginkább otthon edzek.

Igen.

Mélyen hiszek benne, hogy online megoldásokkal is van értelme mozogni, különösen, ha FELÉPÍTETT edzésprogramokat csinálsz, mint amilyeneket az Anyatest Projekt nyújt- ez sokkal több, mint random youtube- videókra mozogni! Inkább egy saját személyi edzőhöz , vagy saját jógatanárhoz tudnám hasonlítani. Járj el mellette tanárhoz, órára, de ha rendszerességet akarsz, nem lesz más megoldás. Ráadásul sok mozgásnak a koncentrált csak magadra figyelés kifejezetten jót tesz- a jóga módszertana évszázadok óta ez.

Kérj tanácsokat, legyenek tanáraid, és 

Gyakorolj

Rendszeresen

Otthon.

Egyszerűsíts. 

Ennyi.