Aktuális

STRANDTEST! – ingyenes nyári online edzéssorozat

Indítunk egy sorozatot azért, hogy nyáron is érezzük az erőt együtt. Nem lesz szigorú, nem lesz olyan patikamérlegen gondosan felépített , mint más vezetett programjaink- viszont INGYENES lesz, heti egy ( ha olyan kedvem lesz, akkor kettő) videóval– lesznek régi ismerős órák, lesznek újak.
Részletek az eseménynél, csatlakozz barátnővel, sőt, akár férjjel együtt, úgy élvezetesebb lesz. Itt találod:

https://www.facebook.com/events/1046852052185474/

 

Hurrá, szültem! edzésprogram indul július 15-én!

Nem kell, hogy  szülés után rosszul érezd magad a bőrödben! Foglalkozz kicsit MAGADDAL, a testi regenerációval, mozogj velünk otthonról, szakszerű segítséggel! A legszuperebb szülés utáni regeneráló program, élő tanácsokkal, hosszú és rövid videókkal, hasfalregenerációval, császármetszés utáni regenerációt segitő blokkal- rugalmas időbeosztásban, otthonról végezhetően, mégis folyamatos szakértői segítséggel. Július 1-ig kedvezményes áron! Nézd meg a részleteket és csatlakozz:

Hurrá, szültem!- edzésprogram a szülés utáni regenerációhoz

 

 

Új videósorozat: BALANSZ, a női gyakorlatsor

Hormonális egyensúly és gátizomerősítés nőijógával. A hasfal, csípő, gát erősítésére, a menstruációs ciklus kellemetlenségének rendezésére. Legyen kiegyensúlyozott a hormonális ciklusod! Segítsd a női szervek optimális működését! Finom, szelíd, a jóga évezredes tapasztalatain alapuló mozdulatai különleges női megközelítést adnak, ugyanakkor fizikailag is fejlesztenek.
Próbáld ki a női ciklus változását követő speciális sorozatunkat, június 15-ig bevezető áron.

BALANSZ- hormonális egyensúly és gátizomerősítés nőijógával

 

 

Indul a kedvezményes ételrendelési lehetőség!

Régóta keressük a megfelelő megoldást, mert sok szempontnak kellett megfelelni: adalékanyag -és opcionálisan allergénmentes (glutén, tej, tojás), húsos/vega étkezési lehetőséget is biztosító, fogyókúrába illeszthető és ráadásul környezetbarát csomagolású ételeket kerestünk. Meg persze olyat, ami finom 🙂
Most megvan a megoldás!
A programrésztvevők 15% kedvezménnyel rendelhetnek házhoz POLCZ készételeket, bármekkora mennyiségben, bárhová az országban!
Polczékról részletek itt:

https://adalekmentesen.hu/