Aktuális

 

Következő Helló hasizom! – hasfalregeneráló workshop

2019. március 30. szombat, 10-12,30-ig az ODU-ban (1122 Bp., Krisztina krt. 15.)

Rövid elméleti és anatómiai ismeretek után felmérjük a hasfal állapotát, majd egy alapgyakorlatsor precíz megtanulása következik, amit személyre szabunk. Végül egy kis edzéselméleti segítség: hogyan érdemes otthon gyakorolni.

Mivel segítjük az otthoni gyakorlást?- Hathetes edzésterv, online konzultációs felület és két komplett EDZÉSVIDEÓ (kezdő és haladó)- ez segít majd hatékonyan, pontosan és motiváltan gyakorolni.

A workshopot különösen ajánlom azoknak, akik a szülés után a hasizom szétnyílásával küzdenek, szeretnék feszesíteni a hasfalukat, illetve hát- vagy derékfájással küzdenek. – Tudj meg mindent a legkorszerűbb módszerekről, és menj haza hathetes egyéni edzéstervvel és videós tananyaggal az egyalkalmas, két és fél órás workshop végén! Itt minden kérdésedet felteheted.

jelentkezés: workshop@anyatestprojekt.hu

Március 18-án indulnak a tavaszi programjaink!

Itt a tavasz, kezdj rendszeresen mozogni!

  • Próbáld ki kifejezetten nőknek kidolgozott formábahozó edzésprogramjainkat, amelyek heti háromféle edzéssel (kondíciójavítás, funkcionális erősítés, gerincjóga/pilates), szakmai segítséggel, napi motivációval, lendülettel, támogató közösséggel segítenek abban, hogy jó formába kerülj ( ha a szülés utáni regeneráción már túl vagy).
  • Jobb kondíció, formásabb test, nagyobb teherbírás, több lendület- ajándékozz egy kis odafigyelést és énidőt saját magadnak!
    Tornázz online programmal, ez a leghatékonyabb, és legnagyobb időbeli rugalmasságot biztosító megoldás.
  • A rugalmas ütemezés ( 20-40 perces edzések, fokozatosan nehezedve, edzésnaplóval) és a gerincbarát, a teljes testre ható gyakorlatsorok, a folyamatos szakmai támogatás sikerélményt adnak, és érezhető eredményt.
  • a programok 6+1 hetesek : Hurrá szültem!, Turbó (alapszint) és TurbóPLUSZ (haladó szint)

Mindegyik program szoptatásbarát, és étkezési tippeket is ad. Részletek és jelentkezés:

Edzésprogramok