Aktuális

Indulnak az újévi edzésprogramok január 13-án!

A mozgás öröm, nem büntetés a tegnapi csoki miatt! JÓ LESZ! HATÉKONY LESZ ÉS élvezni is fogod, eljött a rendszeres mozgás ideje!

Kezdd el a rendszeres mozgást online edzéssorozattal, rugalmas időbeosztásban. Hozd magad formába, 6+1 hét alatt! November 4-én indulnak ONLINE, VIDEÓS edzésprogramjaink, felépített, ütemezett, héthetes edzésprogramok 4 szinten:

Hurrá, szültem!-szülés utáni online regenerációtól indulva a teljes bombaformáig.
Turbó és a Turbó PLUSZ -ha formába lendülnél, fogynál, rendszeresen mozognál. 3 edző, 3 -féle mozgás minden héten, funkcionális erősítés (erősít, feszesít, látványos eredményekkel), női- és gerincjóga/pilates, és kardió -intervall edzések (mert izzadni jó, és a jó kondíció mindennek az alapja).

Power–  az új haladó programunk is az alapelveinkre épül (funkcionálisan jól működő test, a női anatómia szem előtt tartása, a mozgás öröme, gerincbarát felépítés) VISZONT kicsit rámegyünk az “alakformálásra” is – ezen belül kiemelten a mélyizmok kiépítésére,  és a fenék, comb, törzsizmok formálása kap hangsúlyt. A funkcionális működés mellett izmokat is építünk heti 4 edzéssel!

Részletek és csatlakozás január 6-ig early bird áron:
https://www.anyatestprojekt.hu/edzesprogramok-2/