Aktuális

Közös újrakezdő hasfalerősítő torna (ingyenes)

KEZDJÜK EGYÜTT AZ ÉVET EGY INGYENES HAS-ÉS TÖRZSIZOMERŐSÍTŐ ÓRÁVAL szeptember 7-én 9-10-ig a Jurányi Házban (Budapest 1027, Jurányi utca 1.) !
50 perc intenzív mozgás, fókuszban a hasfal regenerációja és erősítése, alapja pedig az egyedi hasfalregeneráló és funkcionális törzsizomerősítő módszer, ami anatómiailag biztonságos, gerincbarát gyakorlatokon alapul. Összeállítója Kulcsár Vajda Enikő edző, posztnatális specialista (PFA certified).

Részletek és csatlakozás a facebook eseménynél:

https://www.facebook.com/events/1257454721100561/

 

Hello hasizom! szülés utáni hasfalregeneráló workshop

Hasfalregeneráció szülés után, személyreszabott gyakorlatokkal, videós tananyaggal szeptember 7-én szombaton 10-12:30-ig a Jurányi Házban (Budapest 1027, Jurányi utca 1.)
Szétnyílt hasizom, meggyengült hasfal, rossz tartás, hátfájás- ezekre a problémákra nyújt megoldást a hasfalregeneráló workshop!
A gyakorlatsor egyedi fejlesztésű, egymásra épülő, hatékony és anatómiailag biztonságos, ezt a workshopon személyre szabjuk mindenkinél. Összeállítója Kulcsár Vajda Enikő edző, posztnatális specialista (PFA certified).
Bővebben:
https://www.anyatestprojekt.hu/hello-hasizom-workshop/

https://www.facebook.com/events/645471465941967/

Indulnak az őszi edzésprogramok szeptember 16-án!

A mozgás öröm, nem büntetés a tegnapi csoki miatt! JÓ LESZ! HATÉKONY LESZ ÉS élvezni is fogod, eljött a rendszeres mozgás ideje!

Vége a nyárnak, kezdd el a rendszeres mozgást online edzéssorozattal, rugalmas időbeosztásban. Hozd magad formába, 6+1 hét alatt! Szeptember 16-án indulnak ONLINE, VIDEÓS edzésprogramjaink, felépített, ütemezett, héthetes edzésprogramok 3 szinten:

Hurrá, szültem!-szülés utáni online regenerációtól indulva a teljes bombaformáig.
Turbó és a Turbó PLUSZ -ha formába lendülnél, fogynál, rendszeresen mozognál. 3 edző, 3 -féle mozgás minden héten, funkcionális erősítés (erősít, feszesít, látványos eredményekkel), női- és gerincjóga/pilates, és kardió -intervall edzések (mert izzadni jó, és a jó kondíció mindennek az alapja).

Részletek és csatlakozás szeptember 1-ig early bird áron:
https://www.anyatestprojekt.hu/termek/turbo-lendulj-formaba-61-het-alatt-2/

 

Új videósorozat: BALANSZ, a női gyakorlatsor

Hormonális egyensúly és gátizomerősítés nőijógával. A hasfal, csípő, gát erősítésére, a menstruációs ciklus kellemetlenségének rendezésére. Legyen kiegyensúlyozott a hormonális ciklusod! Segítsd a női szervek optimális működését! Finom, szelíd, a jóga évezredes tapasztalatain alapuló mozdulatai különleges női megközelítést adnak, ugyanakkor fizikailag is fejlesztenek.
Próbáld ki a női ciklus változását követő speciális sorozatunkat, június 15-ig bevezető áron.

BALANSZ- hormonális egyensúly és gátizomerősítés nőijógával

 

 

Indul a kedvezményes ételrendelési lehetőség!

Régóta keressük a megfelelő megoldást, mert sok szempontnak kellett megfelelni: adalékanyag -és opcionálisan allergénmentes (glutén, tej, tojás), húsos/vega étkezési lehetőséget is biztosító, fogyókúrába illeszthető és ráadásul környezetbarát csomagolású ételeket kerestünk. Meg persze olyat, ami finom 🙂
Most megvan a megoldás!
A programrésztvevők 15% kedvezménnyel rendelhetnek házhoz POLCZ készételeket, bármekkora mennyiségben, bárhová az országban!
Polczékról részletek itt:

https://adalekmentesen.hu/