Hurrá, szültem! – online regeneráló program

18.000 Ft

Nem kell, hogy a szülés után rosszul érezd magad a bőrödben! Foglalkozz kicsit magaddal, a testi regenerációval, mozogj velünk otthonról! Mindenkinek jobb, ha energikusabb, jobb kedvű leszel, és ismét jól érzed magad a testedben.

Tornázz  a saját nappalidban!  Ütemezett edzésprogramunkkal lépésről-lépésre erősödhetsz meg- csak az elhatározás kell, hogy hétről-hétre megcsinálod a gyakorlatokat. A szakszerűen felépített tirnákat és a szakértői támogatást itt megkapod hozzá. 8 hét alatt hozd rendbe az alapokat!

A következő program indulása: 2018. március 19-én,  jelentkezz vagy kérj részletes információt a megrendeles@anyatestprojekt.hu címen.

A RÉSZLETESEBB LEÍRÁSÉRT GÖRGESS LEJJEBB!

Leírás

A szülés utáni hónapok és az első évek a legcsodásabbak! És sokszor a  legnehezebbek is. Megváltozott a tested, nem olyan lapos és erős a hasad, fáj a hátad, a derekad, esetleg felszedtél sok kilót, elvesztetted a kondíciódat, hogy a kevésbé szalonképes problémákról ne is beszéljünk.  A napok tervezhetetlenek,  felborult az életritmusod, kevés időt tudsz magaddal foglalkozni, gyakran azt érzed, hogy egyedül vagy a problémáiddal, és néha nincs kedved semmihez. Ha egy kicsit magadra ismertél, akkor jó hírünk van!

Nem kell, hogy  szülés után rosszul érezd magad a bőrödben! Foglalkozz kicsit MAGADDAL, a testi regenerációval, mozogj velünk otthonról, szakszerű segítséggel! 
Csatlakozz a Hurrá, szültem! – online regeneráló programunkhoz!

Tornázz  a saját nappalidban, vagy bárhol máshol! Nem kellenek különleges eszközök, nem kell kilépned a lakásból, nem kell órarendhez igazodnod, csak az elhatározás kell, hogy hétről-hétre megcsinálod a gyakorlatokat. A szakszerűen felépített edzésprogramot és a szakértői támogatást mi adjuk hozzá. 8+1 hét alatt hozd rendbe az alapokat! Érezd magad ismét otthon a testedben a szülés után.

Programunk gyakorlatilag egy saját edzőt és tanácsadót ad neked, aki beköltözik hozzád: hétről hétre megkapod az új feladatokat, emellett kérdezhetsz is, segíteni fog. Az edzésprogram kidolgozója Kulcsár Vajda Enikő edző, táncművész, jógaoktató, pre-és posztnatal specialista, aki a legkorszerűbb, anatómiailag biztonságos gyakorlatokat dolgozta egységes programmá, a posztnatal tanulmányokat ötvözve a saját két gyermeke születése után szerzett tapasztalatokkal, és a sokéves aktív táncművészi-tánctanári területen szerzett testbarát megközelítéssel.

Hogyan? Nyolc egymást követő héten át, mindig más lesz a fókuszban. Minden héten kapsz két videót, egy teljes, hosszabb edzést és egy rövidebbet, az edzést kiegészítő, célzott gyakorlatokkal. Minden, a szülés után fontos speciális területet  belefoglaltunk a tornavideókba, ráadásul követhetően, a gyakorlást segítő és tudatosabbá tevő elméleti kiegészítéssel együtt, hogy tényleg Hurrá, szültem! érzésed legyen a végén!
Emellett egy zárt Facebook-csoportban kérdezhetsz, beszélgethetsz a többi részvevővel, és a heti élő konzultációs adásban  részletesebben is beszélek a felmerülő kérdésekről, tippekkel, tanácsokkal.
Ezekkel foglalkozunk a programban:
 • hasizomfejlesztés, szétnyílt  hasizom zárása
 • törzsizmok erősítése
 • gátizomtréning, gát- és törzsizmok együttes használata
 • hátfájás elleni gyakorlatok
 • regeneráló nyújtás
 • kondíciójavítás low-impact gyakorlatokkal +
 • emellett nagyon fontos nekünk, hogy a program végére többet tudj a testedről és jobban otthon érezd magad benne
 • Kinek? Mindenkinek, aki már szült, akár a szülés utáni 6 héttel kezded, akár később. Császármetszés után a szülés utáni 8-12. héten tudod elkezdeni, ahogy az orvos zöld utat adott.
 • Mennyi ideig tart? A szülés utáni regeneráló alapsorozat 8+1 hétig, heti ciklusokra bontva.
 • Bele fog férni az időmbe? Igen! Kifejezetten a hatékonyság miatt, egy alkalommal maximálisan 40 percet vesz igénybe – mindezt otthon, a neked megfelelő időben, ki sem kell lépned a lakásból.
 • Hogyan? Hetente megkapod az újabb edzésadagot: egy rövid (kb 15 perc) és egy hosszú (max 40 perces) videót. Így, ha csak tíz perced van aznap, ami a kismamalétben könnyen előfordul, akkor is tudsz mozogni valamennyit.
 • Mennyi ideig láthatom a videókat? A videóinkat heti ütemezésben láthatod, mindig az új adagot. Ez egy felépített edzésprogram, tehát fokozatosan, kis lépésekben nehezedik, cél a fejlődés! Az a jó, ha közösen haladunk, de az előző két hét gyakorlatait is vissza tudod még nézni. Bónuszként a program vége után is lehetőséget biztosítunk még egy kis extra gyakorlásra, ezért még két hétig eléred az aktuális adagot.
 • Hogyan leszünk kapcsolatban? Mi az az online konzultáció? A kapcsolódó Facebook-csoportban folyamatosan tudunk beszélgetni, heti egyszer pedig egy élő konzultáció (videóbejelentkezés) keretében megválaszolom a felmerült kérdéseket.
 • Letölthetem  a videókat?  A videókat a honlapunkon keresztül nézheted meg, ahova be tudsz lépni a várásláskor kapott jelszavaddal. Az elméleti kisvideókat, felmerülő kérdések esetén a kiegészítő gyakorlatokat a Facebookon találod meg.
 • Szétnyílt hasizommal is végezhető a program? Igen. A gyakorlatok fokozatosan összezárják a rést, sőt, kapsz speciális gyakorlatokat is, hogy ez minél előbb megtörténjen.
 • Mennyibe kerül? 8+1 hetes ütemezett videósorozat+ tagság a zárt Facebook csoportban, kérdezési lehetőség+ szakértői anyagok = 18 000 Ft; 

 

Hurrá, szültem! – online regeneráló program termékről 1 értékelés

 1. nej zsoka

  1. Minden videó jó! Építkezik, időt ad a program az erősödésre. Én most nem voltam olyan szörnyű állapotban, mint Álmossal, az első szülés után, de emlékszem arra is, és abból a semmiből is fel tudott volna húzni ez az edzésprogram.
  2. A körméretem nem hiszem, hogy sokat változott, mert nincs rajtam sok, ám az annál makacsabbul ragaszkodik hozzám. De erősödtem, a hasizmom végre kitapintható újra, van hasfalam, és reggelente éhgyomorral egészen hasonlítok már olykor a táncos önmagamra is.
  3. Szobamérlegem nincs. Pedig nagyon kíváncsi volnék az állásra 🙂
  4. Sajnos gátizomtorna terén nem voltam elég szorgalmas, mert eleve kihívás volt időt szakítani nap mint nap az edzésre, pláne 40 percre két baba mellett, szóval választanom kellett: vagy- vagy. És balga mód a hiúságom és a mozgásigényem győzött. Izzadni és dolgozni akartam abban a kevés időben, és feszültséget is levezetni.
  Ölellek és gratulálok! Precíz ez a munka és emberséges. Jól és otthon érzem magam itt veled.
  (Herold Eszter, tanár, koreográfus, egy fél- és egy kétéves gyerek anyukája)

  Kitartást mindenkinek, én nagyon élvezem, pedig vacilláltam, hogy kell-e ez nekem, de nagyon kell, főleg 3 szülés után, helyre kell tenni a dolgokat! Szóval hajrá csajok! 🙂
  (Ökrös Szanyi Barbara, három gyerekes anya)

  Sziasztok! Ma számot vetettem. A csípőm 4 cm-rel, a derekam 2 cm-rel csökkent. Hurrá (szültem)! Nekem az edzés napi célokat, ritmust és sikerélményt adott, meg sok életerőt. Ez visszajutott a kisfiamhoz is, sokkal vidámabb, energikusabb tudtam vele lenni a rendszeres mozgás miatt. Köszönöm Enikőnek, és mindenkinek a közös távmozgást 🙂
  (Gyulavári Ágnes,8 hetes gyerek anyukája)

Mondd el a véleményed

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.